Zomertoernooi 2018
MAX EN SIEM IN GRONINGEN
30-12-2016
Voor Max Warmerdam is het al minstens de derde keer en voor Siem van Dael minstens de tweede keer dat ze meededen aan het Schaakfestival Groningen, dat dit jaar van 21 tot en met 30 december 2016 in Haren en in de stad Groningen werd gehouden.

Het is een sterk bezet toernooi, met onder andere 10 grootmeesters in de A-groep.

Max Warmerdam 20161230.jpg
Siem van Dael 20161230.jpg
Max en Siem in het Schaakfestival Groningen.
Foto's van de website

Max evenaarde zijn prestatie van vorig jaar (5,5 uit 9} en eindigde daarmee op de achttiende plaats. Siem deed voor het eerst mee in de A-groep. Zijn rating van 2017 was de laagste in de A-groep en hij moest dan ook hard werken om 2 uit 9 te bereiken. Er was ook nog een deelnemer uit midden Limburg, Ruud van Meegen, die het met 3,5 uit 9 ook goed deed. Ruud won van Siem in de vierde ronde.

Voor de eindstand van de A-groep en alle details zie hier.

22-07-2018 Er zijn geen aankomende evenementen