Zomertoernooi 2021
12-12-2020
Het eerste nummer (december 2020) van het seizoen 2020-2021 is op de website geplaatst.

De volgende onderwerpen komen aan de orde.

Winnaar van het Venlo Open 2020, het zogenaamde Venlo Gesloten toernooi, was Bas van der Grinten. Hij besliste het toernooi door van Mart Nabuurs te winnen. Deze partij wordt becommentarieerd door Nico van der Hoogt in dit Vizier.

In het vorige nummer stond reeds een fraaie selectie van My most interesting games. Deze keer een vervolg met interessante partijen van Henk van Gool, Thijmen Smith en Joep Nabuurs.

Columnist Boeb Jacobs schrijft deze keer over de sportwereld. Waarom zoeken we toch ongezonde spanning, rivaliteit, en teleurstelling? Wie het antwoord hierop wil leren, leze zijn nieuwste column

Tenslotte, onze andere columnist Geert Hovens is een beetje Corona-moe. Wij leven met hem mee.

De standaardrubrieken Actuele interne ratings en de Stand van de interne competitie ontbreken deze keer om begrijpelijke redenen.

05-08-2021 Zomersnelschaaktoernooi 5 (Venlonazaal, Venlo)
12-08-2021 Zomersnelschaaktoernooi 6 (Venlonazaal, Venlo)