Geslaagde start
18-07-2020
Zestien schakende leden zagen elkaar op donderdag 16 juli na vier maanden gedwongen afwezigheid weer in het vertrouwde home Limianz. Na een kwartiertje bijpraten schoven zij de stukken weer als vanouds over de borden.

Resultaten:
Groep a: 1. Peter Schoeber 2,5; 2. Bas van der Grinten 2; 3. Marc van der Lee 1; 4. Geert Hovens 0,5 punt.
Groep b: 1. Piet Thijssen en Nico van der Hoogt 2; 3. Jan op de Laak 1,5; 4. Kin Clabbers 0,5 punt.
Groep c: 1. Frank van Overbeek, Ad Burgmans en Gerard in 't Veld 2; 4. Ger van Leipsig 0 punt
Groep d: 1. Karl Jacobitz 3; Piet Kuntzelaers en Mart Dael 1,5, 4. Erik van der Hagen 0 punt.

Vanaf donderdag 23 juli is er voor leden van de VSV een klein toernooi over vijf ronden op vijf achtereenvolgende donderdagen. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we in 2 of meer groepen. Iedere avond speel je één partij. De speeltijd bedraagt 1 uur en 15 minuten met een increment van 30 seconden per zet.

Opgeven per mail aan de wedstrijdleider.

09-08-2020 Er zijn geen aankomende evenementen