Theo van Spijktoernooi 2020
07-02-2020
Het derde nummer (februari 2020) van het seizoen 2019-2020 is op de website geplaatst.

Het blad opent met terugblikken op het Tata Chess Steel Tournament 2020, de eretitel sportman van het jaar voor Max Warmerdam en de successen van de gebroeders Ekker op het 61e Persoonlijk Jeugd Kampioenschap van Limburg.

Daarna verhaalt Henk van Gool over de herrijzenis van Venlo 1 tegen Spijkenisse (ronde 3) en de nipte nederlaag tegen UVS (ronde 4).

Teamcaptain Marc van der Lee van Venlo 2 spreekt in zijn verslag op basis van de resultaten tot nu toe het vertrouwen uit voor de tweede competitiehelft.

Jeugdleider Geert Hovens schrijft in zijn column deze keer over de nieuw opgezette jeugdafdeling.

De niet meer zo jeugdige Boeb Jacobs leert ons dat dit allemaal te maken heeft met ‘Imago’. Lees zijn vermakelijke column maar.

Nico van der Hoogt heeft de ‘boomeraal pensionaire status’ bereikt en benut dat voor een biografische schets van Frank van Overbeek. Zie zijn rubriek Interne Zaken.

Het nummer wordt besloten met de actuele interne ratings en de stand van de interne competitie.

07-03-2020 KNSB-competitie: Venlo1 - Vianen/DVP 1
15-03-2020 Lisb-competitie